Deniz BİLGE ÜLKER

Dr. Öğr. Üyesi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü

e-Posta Adresi:dnzblg@gmail.com

Yazışma Adresi:Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi- İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi- Medya ve İletişim Bölümü. Esenboğa Merkez Külliyesi, Dumlupınar Mah. Küme Evleri No:1/1 A Blok Kat:3 06760 Çubuk/ANKARA

Orcid ID:0000-0001-9580-0112

Doktor Öğretim Üyesi. Deniz BİLGE ÜLKER, 2004 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun oldu. 2008 yılında, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Medya ve Kültürel Çalışmalar Anabilim Dalı’ndan yüksek lisans derecesini aldı. 2008-2015 yılları arasında, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde araştırma görevlisi olarak görev yaptı. 2019 yılında, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji bölümünde doktorasını tamamladı. Şu an, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi- İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi- Medya ve İletişim Bölümü’nde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır. Akademik ilgi alanları: Medya ve iletişim sosyolojisi, kültürel çalışmalar, sağlık sosyolojisi ve sağlık iletişimidir.