Doç Dr Umut Korkut

Glasgow Caledonian Universitesi Glasgow School for Business and Society Glasgow, İngiltere
umut.korkut@gcu.ac.uk
Doç Dr Umut Korkut Glasgow Caledonian Üniversitesi Glasgow School for Business and Society Bölümü’nde Reader seviyesinde çalışmaktadır. Dr Korkut'un uzmanlık alanı, siyasal değişim ve kurumlarla söylemler arasında etkileşim olup, coğrafi alan itibariyle Avrupa siyaseti üzerine uzmanlaşmıştır. En son yayınları Political Geography, Comparative European Politics, The International History Review adlı dergilerde yayınlanmıştır. Ayrıca 2015 yılında yayınlayacak Discursive Governance in Politics, Policy, and Public Sphere adli kitabin editörlüğünü üstlenmiştir. Dr. Korkut daha önce Türkiye, Macaristan, Kanada, İrlanda ve ABD'de birçok üniversitede ders vermiş olup, Haziran 2015 konuk Profesör olarak Hokkaido Üniversitesi tarafından davet edilmiştir.