İhsan KURTBAŞ

Araş. Gör.
Ardahan Üniversitesi Fen - Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü

2001 yılında Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden mezun oldu. 2007 yılında Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü RTS Anabilim Dalı’nda yüksek lisansını tamamladı. 2006-2009 yılları arasında Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Bu dönemde sırasıyla Fırat İletişim Haber Ajansı Genel Koordinatörlüğü, Radyo Fırat Genel Koordinatörlüğü, Fırat TV Program Koordinatörlüğü görevlerini de yürüttü. Şu anda Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uygulamalı Sosyoloji Anabilim Dalı'nda doktora yapmaktadır. 2009-2011 yılları arasında Ardahan Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü (Basın Danışmanlığı) görevini yaptı. Halen Ardahan Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olarak akademik çalışmalarına devam etmekte olup, sosyal psikoloji, siyaset sosyolojisi, siyasal iletişim, kimlik, öteki, reklam gibi alanlarda akademik çalışmalar yapmaktadır.