Duyurular Alanı
  • EtkinliklerEtkinlikler

Dear Sociological Association of Turkey, The International Sociological Association (ISA) invites applications from PhD students in sociology or interdisciplinary programs (with a strong sociology component) to attend the Fourteenth ISA International Laboratory for PhD Students in Sociology to be organised jointly by the ISA and the British Sociological Association, 1-8 April 2016. It will be coordinated by Professor John Holmwood, Member of the ISA Executive Committee.

• Yayınlar Yayınlar

Sosyoloji Derneği'nin 20. yılı için basılan, dernek tarihçesi ve yayınlarının bulunduğu kitapçık için tıklayınız.

• DuyurularDuyurular

Derneğimizin 19.Nisan.2015 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulunda yeni kurullarımızı seçmiş bulunuyoruz. Yönetim Kurulu (YK) olarak siz değerli üyelerimizin bizlere gösterdiği güvene teşekkür ediyor, sorumluluk bilinciyle ve güveninizi boşa çıkarmamak adına elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağımıza söz veriyoruz.

• projelerProjeler

Yapım aşamasında